24 Ocak'ta Nedime Hatun Yerleşkesinde düzenlenen Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü Danışma kurulu 1. toplantısı gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesince (ÇOMÜ), Avrupa Yeşil Mutabakatı'na uygunluk kapsamında kurulan Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü 1. toplantısı Nedime Hatun Yerleşkesinde gerçekletirildi. Toplantının moderatörlüğünü Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK, açılış konuşmasını ise UZAL yönetim kurulu üyesi ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU' gerçekleştirdi. Toplantıya yeşil dönüşüm koordinatörlüğü danışma kurulu üyesi olan UZAL müdürü Doç. Dr. Emre ÖZELKAN katılım sağladı. Toplantıda Üniversitemizin ve Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğünün hedef ve amaçlarıyla doğrultusunda planlanan projeler hakkında bilgi verildi. UZAL'ın katkıda bulunabileceği projeler ve işbirlikleri hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Medyada toplantı (Anadolu ajansı)