Merkezimizin Katılım ve Katkılarıyla "Çanakkale Deprem Çalıştayı II" Gerçekleşti

“Depremle Yaşamak: Riskleri Azaltmak, Farkındalığı Artırmak: Çanakkale Örneği” temalı 2. Deprem Çalıştayı Double Tree by Hilton’da gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) yürütücülüğünde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinasyonunda, İÇDAŞ sponsorluğunda gerçekleştirilen Çalıştaya; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN ve il protokolü katıldı. Merkezimiz üyelerinden Prof. Dr. Tolga BEKLER'in moderatörlüğünde yapılan çalıştayda; Doç. Dr. Bengü EVEREST, Dr. Öğr. Üyesi Erdem SALCAN, Dr. Öğr. Üyesi Onur SİNAN TÜRKMEN, Akın UMUT (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çanakkale İl Koordinatörlüğü), Hasan Emre ASLAN (Çanakkale İl Özel İdaresi), Gürdal KOKUCU (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü), Hayrettin ÇETİNKAYA (Çanakkaleli Çiftçi ve Müteahhit), Serkan YURDABAK (Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü), Seyfettin DEMİRKIRAN (Ezine Belediyesi), Tuncer ŞAŞKIN (Üvecik Köyü Muhtarı), Gökay ŞAHİNER (Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi), Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Emre ÖZELKAN ve Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Kürşad DEMİREL'in yer aldığı 'Kırsal Dönüşüm Odak Grubu' çalıştayda sunumlarını gerçekleştirdiler.

Çanakkale Deprem Çalıştayı-1

Çanakkale Deprem Çalıştayı-2