Uzaktan Algılama Araştırma ve Uygulama Merkezi

Merkezimizin Katılım ve Katkılarıyla "Çanakkale Zeytin Çalıştayı " Gerçekleşti

Çanakkale ilinin Ezine ilçesinin Üvecik köyünde Uluova Süt Ticaret A.Ş. ev sahipliğinde Zeytin Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU başkanlığında Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL ve Doç. Dr. Sercan KARAV’ın moderatörlüğü ve Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU raportörlüğünde gerçekleştirildi. Çalıştaya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker GÜLCEMAL, Ezine MYO Müdürü Mustafa EKİCİ, Uluova Çiftliği Genel Müdürü Mesut BURAN, akademisyenler, öğrenciler, zeytin ve zeytinyağı üreticileri, özel firmalar ve Çanakkale İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri katılım gösterdi. Çalıştay kapsamında Merkezimizin Müdürü Doç. Dr. Emre ÖZELKAN “İklim Değişikliği ve Zeytin Üretimine Etkileri” başlıklı sunumunu katılımcılarla paylaştı.

Çanakkale Zeytin Çalıştayı

ÇOMÜ TV Haberler - Zeytin Çalıştayı