Üniversitemiz öğretim elemanı Dr. Öğr. üyesi Melda AÇMAZ ÖZDEN ve Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Emre ÖZELKAN'ın "Analysis of Çanakkale City Center Active Green Area Potential in GIS Platform" adlı makalesi yayınlandı

Üniversitemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. üyesi Melda AÇMAZ ÖZDEN ve Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Emre ÖZELKAN'ın "Analysis of Çanakkale City Center Active Green Area Potential in GIS Platform" adlı makalesi Türk tarım ve Doğa Bilimleri Dergisinde yayınlandı. Makalede Çanakkale ilinin kent merkezinde kentsel yeşil alanların nitelikleri, potansiyellerinin belirlenmesi ve niceliksel faktörlerden biri olan kişi başına düşen yeşil alan miktarı uydu görüntüleriyle belirlenmiş ve coğrafi bilgi sistemleri (CBS) ortamında analiz edilmiştir.

Makale-"Analysis of Çanakkale City Center Active Green Area Potential in GIS Platform"